Voucher Gratis Full Body Treatment dari Lifespa

Full-Body-Treatment-Dari-Lifespa-Hotel-Sultan

Whoaaa, ternyata saya masih punya simpanan harta terpendam sejak satu tahun lalu! Masih ada dua voucher untuk Full Body Treatment dari Lifespa yang masih bisa digunakan sampai dengan akhir bulan ini.

Saya googling dan mendapatkan keterangan:

Full Body Care (120 minutes)

This special treatment provides a complete package of traditional Indonesian beauty care for women. Especially designed for brides and women who want to experience a change in their daily routines. The treatment relaxes and heals the body. Immersion in a warm water herbal bath raises the body temperature. These treatments include aromatherapy massage, body scrub, body mask and herbal bath.

Yeay! Berarti saya nanti akan mendapatkan aromatherapy massage, body scrub, body mask and herbal bath. Denger-denger, (denger-denger lhoh ya, soalnya saya belom pernah perawatan ginian) harga paketnya mencapai satu juta limaratus ribua rupiah, harga tahun lalu. Berarti karena TDL naik mulai bulan ini, dan sudah setahun pulak, wajar kalau harganya kini bisa dua jutaan. 😯

Mahal amat? Yaiyalah cyin! Nih, badan kita akan diginiin aja nih:

Aromatherapy Massage (50 minutes)
Aromatherapy massage helps increase circulation, carrying away metabolic wastes that collect in the body, so oxygen and nutrients can help improve circulation and speed recovery. The traditional massage is slow and rhythmic, using pressure points along the pathways of energy. We offer you a choice of massage oils from unique Indonesian floral blends :

Peppermint
This Aroma of peppermint essential oil is good for calming effect.

Ylang Ylang
The essential oil is made from Kenanga Flower extract which is excellent for reducing stress

Lemon grass
Used as stimulant after body massage, the smell of this assist for relieving joints.

Sandal Wood
This pleasant and sweet smell fragrant oil contains the extract of Sandalwood and usually used in religious ritual. The Smell of this essential oil is good for calming effect.

Jasmine
A symbol of woman¡¦s beauty, Jasmine is used in Javanese ornamental wedding hair accessories and as a room purification fragrance. It¡¦s active Jasmine essential oil can give calming effect.

Citrus
The smell of Citrus Essential Oil Gives refreshing and cooling effect.

Body Scrub (90 minutes)
Treat your body to a full body scrub. Damaged skin cell will be removed giving your skin a smoother, brighter and rejuvenated feeling. The actual body scrub lasts for 90 minutes. This is followed by an aromatherapy massage and body wash.

Body Mask (110 minutes)
Enjoy an aromatic body mask. Select the mask best suited for your needs. Rich in minerals, herbal and trace elements, the body mask will stimulate new skin growth and detoxify the body.
Sumber: Lifespa.

Dan karena saya punya dua lembar vouchernya, satu akan dipakai adik saya. Barusan sudah bikin appointment buat Hari Jum’at 23 Juli 2010 (adik) dan saya akan digosok biar kinclong tanggal 30 Juli 2010. Untung masih inget kalo nyimpen voucher sejak setahun lalu, kalo enggak, bisa lewat tuh masa berlakunya. 😆

~~~

Foto-foto (kalau bisa berfoto ya) dan laporan hasilnya akan ditayangkan di blog ini bulan depan (Agustus). Ihik.

Author: isnuansa

Emak dengan satu anak yang hobi nulis. Memilih tidur kalau ada waktu luang. Follow saya di twitter: @isnuansa

7 thoughts on “Voucher Gratis Full Body Treatment dari Lifespa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge